Architecten

De bouw kent momenteel grote (r)evoluties. Zowel technologische, ecologische als economische uitdagingen komen blijvend op ons af. De nieuwe bouwheer wil vaak één gesprekspartner en verantwoordelijke voor het geheel van de (ver)bouwwerken. Bovendien is het onmogelijk voor uw schaars te vinden technisch en operationeel personeel om op alle vlakken in de diepte op de hoogte te zijn van nieuwe en speciale technieken

One Skin wil daarom graag als aannemer of nevenaannemer meehelpen om u te ondersteunen in het vakgebied buitenschil gebouw. Ons team zoekt in functie van de gevraagde afwerkingen de best passende partijen, werkt in samenspraak een planning uit, maakt de nodige werftekeningen en werkt aansluitingen uit, kijkt na of alles kadert in huidige regelgeving en attesteringen en rapporteert naar de werfdirectie en/of ontwerper.

One Skin bundelt 3 generaties ervaring in gevels met directe toegang tot innovatieve producten. Voeg hier nog ons netwerk van betrouwbare partners aan toe u werkt samen met een flexibel, breed inzetbaar team.

Via ons zusterbedrijf, exclusief verdeler van diverse innovatieve producten kunnen wij u ook bijstaan om uw creativiteit om te zetten naar een technisch onderbouwde uitvoering rekening houdend met huidige normering in zake isolatie, brandwerendheid en duurzaamheid. In ons AXO LAB maken wij ook op maat van uw ideeën proefopstellingen. Daag ons uit!