• slide1

Over Ons

Over Ons

Sinds 2018 profileert One Skin zich als kennis-, opvolgings- en adviesplatform voor de bouwsector. Ons doel is tweeledig: we bieden ondersteuning aan eindklanten door middel van projectbegeleiding en verbinden kennis en expertise, terwijl we tegelijkertijd onze uitvoerders koppelen aan geschikte projecten.

One Skin bundelt 3 generaties ervaring in gevels met directe toegang tot innovatieve producten. Voeg hier nog ons netwerk van betrouwbare uitvoerders aan toe, en je werkt samen met een flexibel, breed inzetbaar team.

icon One Skin verbindt

One Skin linkt de gecertificeerde uitvoerder met de bouwheer, bouwpromotor en ontwerper. We gaan na welke expertise het best aansluit op een bepaalde werf, rekening houdend met de locatie, aard en omvang van het werk.

Daarbovenop ontzorgen we bouwheren en staan we in voor een goed voorbereide opstart, een degelijke begeleiding en afsluiting van de werf. We voeren alle administratieve taken uit, variërend van vergunningsaanvragen over financiën tot werfverslagen, controles en oplevering. Onze aangeboden tools brengen niet alleen de juiste mensen samen op de juiste werf, maar dragen ook actief bij aan het verbeteren van de efficiëntie van het bouwproces.

De interne samenwerking met ons zusterbedrijf Axo Industries, exclusieve verdeler van Röfix, zorgt enerzijds voor een vlotte logistieke flow en technische opvolging van de juiste materialen en atg- gecertificeerde systemen.

icon Eigen ontwikkelingen

One Skin streeft ernaar om verder te gaan dan alleen een adviserende en verbindende rol. Als het schakelplatform van de CA-groep dragen we actief bij aan technische oplossingen. We putten uit onze jarenlange ervaring in gevelafwerking en werken samen met bouwheren en architecten om verwachtingen te vertalen naar haalbare oplossingen. Dit leidt vaak tot op maat gemaakte innovaties voor specifieke projecten. Deze benadering stelt ons in staat om innovatieve oplossingen in de markt te introduceren.
  • Op zoek naar inspiratie?

icon Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze realisaties

Meer weten

  • cta

icon Boek je afspraak in onze innovatie AXO xpo

Bekijk je graag de opties die wij bieden in onze showroom? Bij One Skin heten we je van harte welkom in onze AXO XPO. Neem contact met ons op en laat je inspireren door onze geavanceerde benaderingen. Samen kijken we hoe we je project kunnen vormgeven!