• slide1

Wat doen we

OneSkin vertelt precies waar we voor staan. Wij zijn dé specialisten in het verbeteren van zowel de energetische efficiëntie als de esthetische uitstraling van de buitenschil van gebouwen. Onze expertise ligt in het aanbieden van een uitgebreid assortiment isolatiesystemen, gecombineerd met een breed scala aan hoogwaardige afwerkingsmogelijkheden.

icon Gevel isolatie

Thermische isolatie van muren is een cruciale stap naar een energie-efficiënte woning die niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Door te investeren in hoogwaardige isolatiematerialen en -technieken kan je als huiseigenaar een aantal aanzienlijke voordelen behalen. Een van de meest opvallende is het vermogen om aanzienlijk te besparen op energie. Bovendien draagt thermische isolatie bij aan een verbeterd thermisch comfort in huis. Niet alleen draagt het bij aan de portemonnee en het comfort, maar thermische isolatie heeft ook een positieve impact op het milieu. Door minder energie te verbruiken, worden de CO2-uitstoot en het totale energieverbruik van de woning verminderd. Dit draagt bij aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en een schonere, duurzamere omgeving te creëren.

Meer weten

icon Gevel afwerking

De gevel is het gezicht van een gebouw. Daarom worden zeer hoge eisen aan de esthetiek van gevels gesteld. Met onze gevelisolatiesystemen krijg je nu meer vrijheid bij het ontwerpen van gevels rekening houdend met de bouwtechnische details en normeringen.

Meer weten

icon Voor & Na

Dit project toont hoe we een spouwmuur verwijderen en waarbij de vrijgekomen ruimte na afbraak wordt benut om te isoleren volgens moderne eisen. de oorspronkelijke vorm van het gebouw blijft behouden waardoor geen aanpassing nodig is aan dorpels en dakranden. In dit geval werd gekozen voor een axobrixx-afwerking om het rustiek uitzicht van de landelijke woning te bewaren.
  • Op zoek naar inspiratie?

icon Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze realisaties

Meer weten

  • cta

icon Contacteer ons

Ben je een architect die op zoek is naar deskundig advies voor je projecten? Bij One Skin staan we paraat om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het realiseren van je architecturale visies. Klik op 'Vraag advies' en deel je plannen en uitdagingen met ons. Ons team van bouwexperts staat klaar om je ideeën te versterken met technisch onderbouwde oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat je ontwerpen uitgroeien tot duurzame en innovatieve gebouwen van uitzonderlijke kwaliteit!