• slide1

Premies

Het renoveren of bouwen van een woning kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Omdat onze werkzaamheden bijdragen aan een milieuvriendelijkere woningstructuur, willen we graag benadrukken dat de overheid verschillende premies beschikbaar stelt voor isolatie. Deze premies zijn bedoeld om de financiële lasten te verlichten en je project budgetvriendelijker te maken. In dit overzicht presenteren we je graag de beschikbare opties, zodat je optimaal kunt profiteren van deze ondersteuning.

icon Premie voor buitenmuurisolatie

In 2021 verdubbelde Vlaanderen de premies voor buitenmuurisolatie.

Een interessante premie als je werken aan de buitenzijde van je woning plant, is de basispremie voor muurisolatie langs de buitenkant. Die verdubbelt van €15 naar €30 per m².

  • Beperk warmteverlies
  • Verhoog de waarde van je woning
  • Bespaar op je energiekosten

“Buitenmuurisolatie is duurder dan spouwmuurisolatie en isolatie aangebracht langs de binnenzijde van buitenmuren, maar is wel de meest aanbevolen manier om je muren voldoende te isoleren.”

Aan te vragen via Mijn VerbouwPremie voor buitenmuur | Vlaanderen.be

icon Totaalrenovatiebonus

Investeer je in 3 of meer energiebesparende maatregelen binnen een periode van 5 jaar? Dan kom jij in aanmerking voor de Totaalrenovatiebonus. Bekijk de voorwaarden via Totaalrenovatiebonus (BENO-pass) van Fluvius | Vlaanderen.be

icon Verlaagd BTW-tarief

Is jouw woning ouder dan 10 jaar? Dan kom jij in aanmerking voor een verlaagd BTW-tarief van 6% ipv 21. Bekijk de voorwaarden via Btw-tarief van 6% bij renovatie en sloop- en heropbouw van woningen | Vlaanderen.be

  • cta

icon Bereken je prijs

Ben je klaar om je bouw- of renovatieproject te bespreken? Laat ons weten wat je in gedachten hebt en One Skin staat klaar om je te helpen. Ons toegewijde team van experts staat tot je dienst om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden. Wij bieden advies op maat, begeleiding, en oplossingen die perfect passen bij jouw behoeften. Samen maken we van jouw huis een comfortabele en stijlvolle plek om te wonen!