• slide1

Ik ben vakman

Ik ben vakman
Als stielman wens je je tijd maximaal te besteden op een startklaar werf. Bij One Skin begrijpen we dit. Wij bieden je de nodige organisatie en ondersteuning waardoor jij je kunt focussen op jouw passie, je stiel. Ontdek hier wat het oneskin-platform voor jou betekent!

Oneskin is een 360° platform die alle partijen op een transparante, moderne en respectvolle manier verbindt.

Door onszelf ontwikkeld calculatiemodel berekent voor jou de nodige uren en materialen, aangeleverd in een overzichtelijk document. Alle nodige werf-gebonden administratie wordt door onze diensten verzorgd.

Stelling en materialen worden je op een accurate wijze op de werf aangeleverd en afgevoerd, geselecteerde verwerking afval maakt hier uiteraard deel van uit.

We gebruiken enkel high-end materialen deel uitmakend van ons eigen gesloten ATG-gekeurd systeem. Alle producten zijn 100% traceerbaar van productie tot toegepast op jouw werf en zijn zowel ecologisch als technologisch hoogstaand.

Bij opstart van de werf krijg je een overzicht van alle besproken bouwknooppunten aan de hand van werftekening en gemarkeerde foto’s.

De werken worden systematisch bezocht, geïnspecteerd en begeleid door hiervoor gekwalificeerde medewerkers, relevant beeldmateriaal en rapportering word je informatief doorgestuurd.

Wij voorzien op regelmatige basis scholingen om jouw kennis van nieuwe technieken verder te ontwikkelen. Daarnaast organiseren wij de nodige opleidingen om het veilig werken op jouw werven te verhogen, wat jou automatisch ook administratief in orde brengt.

 • Op zoek naar inspiratie?

icon Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze realisaties

Meer weten

Onze werkwijze

 1. PLANNING

  Onderling overleg over de geplande projecten

 2. WERFOVERDRACHT

  Op de werf overlopen van de gemaakte afspraken en detailleringen.

 3. WERFOVERLEG

  Systematisch overleg, sturing en rapportering over de voortgang van het project.

 4. AFSLUIT

  Gezamenlijke opmeting en behandelen openstaande punten.

 • cta

icon Contacteer ons

Ben je een vakman met een specialisatie binnen de bouwsector? Bij One Skin begrijpen we de uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Klik op 'Vraag advies' en deel je specifieke expertise met ons. Wij zijn er om je vragen te beantwoorden en samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Als je partner bieden we niet alleen coördinatie en ondersteuning, maar ook de kans om deel uit te maken van samenwerkingsverbanden gericht op specifieke markten. Samen streven we naar excellentie in je vakgebied.