• slide_1
 • slide_2
 • slide_3
 • slide_4
 • slide_5
 • slide_6
0

Partners

0

Projecten per jaar

0

Ton CO2 / jaar

 • Waarom kiezen voor Oneskin
 • Innovatief
 • Duurzaam
 • 3de generatie

Onze bedrijvengroep heeft een rijke geschiedenis die het ontstaan van het OneSkin-platform heeft ingeluid. In 2004 begonnen we als een uitvoeringsbedrijf voor gevelwerken, en dankzij de groeiende vraag en onze inzet groeiden we snel. Onze uitdaging was om onze expertise in inschattingen en prijsberekeningen te delen. Dit leidde tot ons eigen Excel-berekeningsmodel.

In 2010 hebben we AXO Industries opgericht, gespecialiseerd in bouwmaterialen. Hier ontdekten we de noodzaak voor marktconforme aanbiedingsprijzen en efficiënte administratie. Dit leidde tot het ontstaan van het OneSkin-platform in 2016.

OneSkin fungeert als coördinator en ontzorger, waardoor we kwaliteitsvolle uitvoering garanderen aan bouwprofessionals. We geloven dat ons platform de focus zal verleggen van prijsdiscussies naar eenvoud en gemak, waarmee we een nieuwe horizon verkennen in de bouwsector.

Onze bouwsector evolueert in een razendsnel tempo, met steeds complexere eisen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Bij One Skin omarmen we deze veranderingen met een passie voor innovatie. Als schakelplatform van CA Groep dragen we actief bij aan technische oplossingen. We gaan verder dan adviseren en verbinden. Bouwheren en architecten komen naar ons met specifieke uitdagingen, waarvoor we innovatieve maatwerkoplossingen ontwikkelen, zoals Axo Brixx. Deze innovaties benadrukken dat onze veelzijdige aanpak essentieel is voor ons succesverhaal.
Wie inzet op duurzaam bouwen, neemt verantwoordelijkheid voor zichzelf, de natuur, en de komende generaties. Duurzaamheid en bouwecologie zijn van vitaal belang, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Duurzame gebouwen creëren gezonde binnenruimtes, cruciaal gezien we 90% van ons leven binnen doorbrengen. Onze RÖFIX ETICS gevelisolatiesystemen verminderen energieverbruik en sparen kostbare bronnen. Dit vormt een essentiële stap in milieubescherming en duurzaamheid!
Met een geschiedenis die teruggaat tot drie generaties, brengen we ongeëvenaarde ervaring en toewijding naar elk project. Onze wortels in de industrie gaan terug tot begin 20ste eeuw, en sindsdien hebben we ons voortdurend aangepast aan veranderende tijden terwijl we onze kernwaarden behouden. Onze jarenlange ervaring biedt een diepgaand begrip van ons vak en een toewijding aan tijdloze kwaliteit. Kies ons voor een traditie van uitmuntendheid in elk project.
 • Ontdek de isolatie-systemen

icon Ontdek de isolatie-systemen

Thermische isolatie van muren is een cruciale stap naar een energie-efficiënte woning die niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Door te investeren in hoogwaardige isolatiematerialen en -technieken kan je als huiseigenaar een aantal aanzienlijke voordelen behalen. Een van de meest opvallende is het vermogen om aanzienlijk te besparen op energie. Bovendien draagt thermische isolatie bij aan een verbeterd thermisch comfort in huis. Niet alleen draagt het bij aan de portemonnee en het comfort, maar thermische isolatie heeft ook een positieve impact op het milieu. Door minder energie te verbruiken, worden de CO2-uitstoot en het totale energieverbruik van de woning verminderd. Dit draagt bij aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en een schonere, duurzamere omgeving te creëren.

Meer weten

 • Gevel afwerking
 • Gevel afwerking
 • Gevel afwerking
 • Gevel afwerking

icon Ontdek onze gevel afwerkingen

De gevel is het gezicht van een gebouw. Daarom worden zeer hoge eisen aan de esthetiek van gevels gesteld. Met onze gevelisolatiesystemen krijg je nu meer vrijheid bij het ontwerpen van gevels rekening houdend met de bouwtechnische details en normeringen.

Meer weten

Inspiratie

 • Premies & Subsidies

icon Premies & Subsidies

Lees hier meer info over subsidies en premies

Meer weten
 • cta

icon Boek je afspraak in onze innovatie AXO xpo

Bekijk je graag de opties die wij bieden in onze showroom? Bij One Skin heten we je van harte welkom in onze AXO XPO. Neem contact met ons op en laat je inspireren door onze geavanceerde benaderingen. Samen kijken we hoe we je project kunnen vormgeven!